Over Bazoon

Bij Bazoon vindt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om op een directe en meetbare manier meer klanten te werven.

Bazoon Marketing Services – Algemene Voorwaarden

 

[pdf-embedder url=”https://bazoon.nl/wp-content/uploads/2017/05/Algemene-Voorwaarden-telemarketing-Campagnes-Bazoon.pdf”]

De juiste leads

De vraag is hoe we er voor zorgen dat we voor u de juiste leads genereert? Wat mag een lead kosten? Hoe optimaliseren we zowel de hoeveelheid als het rendement?
Stuk voor stuk relevante vragen die bepalend voor een succesvolle leadgeneratie.
Of dat nu via offline marketing, online marketing of een slimme combinatie hiervan gebeurt.

Wij bundelen hierbij op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van marketing, sales en internettechnologie.
We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij structureren uw online activiteiten en zorgen voor optimaal bereik en maximaal rendement.

Verlengstuk van uw bedrijf

Bazoon is het verlengstuk van uw bedrijf die iedere dag weer helpt om de juiste keuzes te maken en het juiste te doen zodat uw ambities worden waargemaakt.
Dat doen we snel, efficient en praktisch met persoonlijke aandacht.

Zoiets ontstaat niet door even snel een pitch te doen, maar door je in te leven, vragen te stellen en de behoefte te ontdekken bij de klant. We besteden daarom in onze campagnes veel aandacht aan het trainen op deze vaardigheid bij onze medewerkers.

Campagnes en Structurele Uitbesteding

Via slimme combinaties van offline marketing, online marketing, technologie en persoonlijke aandacht leveren wij u de beste leads. Zo krijgt u de beste prospects, bovendien passend binnen uw budget.

U kunt bij ons terecht voor uw (online) marketing strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes.