Over Bazoon

Bij Bazoon vindt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om op een directe en meetbare manier meer klanten te werven.

Bazoon Marketing Services 

Bij Bazoon vindt u alles wat uw bedrijf nodig heeft om op een directe en meetbare manier meer klanten te werven.

Als full service marketing bureau bieden we een complete dienstverlening voor offline marketing en online marketing.
U kunt uw marketing activiteiten hiermee uitbreiden of met een gerust hart aan ons uitbesteden. Voor klantcommunicatie per post, telefoon, events en online.
We bieden diensten die u snel en efficient ondersteunen in het vergroten van uw marktbereik en het verhogen van de conversies bij salescampagnes.

Van strategie, creativiteit, ontwerp, ontwikkeling, productie, uitvoering, koppelingen met CRM tot Marketing Automation en alle analyses, rapportages en optimalisatie.

Wilt u een intensieve marktbewerking voor uw product of dienst?
Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs.

De juiste leads

De vraag is hoe we er voor zorgen dat we voor u de juiste leads genereert? Wat mag een lead kosten? Hoe optimaliseren we zowel de hoeveelheid als het rendement?
Stuk voor stuk relevante vragen die bepalend voor een succesvolle leadgeneratie.
Of dat nu via offline marketing, online marketing of een slimme combinatie hiervan gebeurt.

Wij bundelen hierbij op doortastende wijze onze ervaring op het gebied van marketing, sales en internettechnologie.
We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij structureren uw online activiteiten en zorgen voor optimaal bereik en maximaal rendement.

Verlengstuk van uw bedrijf

Bazoon is het verlengstuk van uw bedrijf die iedere dag weer helpt om de juiste keuzes te maken en het juiste te doen zodat uw ambities worden waargemaakt.
Dat doen we snel, efficient en praktisch met persoonlijke aandacht.

Zoiets ontstaat niet door even snel een pitch te doen, maar door je in te leven, vragen te stellen en de behoefte te ontdekken bij de klant. We besteden daarom in onze campagnes veel aandacht aan het trainen op deze vaardigheid bij onze medewerkers.

Campagnes en Structurele Uitbesteding

Via slimme combinaties van offline marketing, online marketing, technologie en persoonlijke aandacht leveren wij u de beste leads. Zo krijgt u de beste prospects, bovendien passend binnen uw budget.

U kunt bij ons terecht voor uw (online) marketing strategie, ontwikkeling, beheer en optimalisatie van websites & webshops en internet marketing campagnes.