Online Marketing

Online Marketing voor maximaal online rendement

Online Marketing: Benut de kansen van het internet

Bazoon levert fullservice internet marketing diensten, van internet strategie & concept, website/webshop ontwikkeling en optimalisatie tot online marketing campagnes.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we tot de beste internet marketing strategie moeten komen voor uw bedrijf.
Of het nu gaat over zoekmachine optimalisatie, online adverteren of consultancy, Bazoon zorgt voor resultaten met een internet marketing strategie op maat.

 

Uw internetstrategie vormt de basis.
Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales en internettechnologie voegen we concreet waarde toe in het vaststellen van uw internetstrategie. Daarbij kijken we verder.

We starten met de basis; uw missie, visie, de bedrijfsdoelstellingen en de juiste product/markt combinaties zijn het uitgangspunt. We bepalen samen de meest doeltreffende strategieën, concepten en marketingkanalen. We zetten vervolgens online campagnes in, die we uiteraard meten en bijsturen.

Internet consultancy

Wilt u een objectief en onafhankelijk oordeel over de kwaliteit en effectiviteit van uw online activiteiten?

Bazoon is de sparringpartner die u zoekt. Onze specialisten hebben een achtergrond in marketing & sales en internettechnologie en weten waar het om gaat.

Met hen kunt u sparren over de mogelijkheden en toepassingen van internet binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld voor omzetvergroting, leadgeneratie, personeelswerving, interne communicatie, customer service en klanttevredenheid.

Websites & Webshops

Een website of webshop is voor elke onderneming onmisbaar. Het is het fundament voor uw online marketing. Voor sommige bedrijven dient een website ter ondersteuning of ter informatie, voor andere organisaties is het om leads te generen of zelfs hét verkoopkanaal.  Het is in ieder geval van belang om een goede responsive en up-to-date website of webshop te hebben.

Online marketing bouwt voort op een goede website of webshop. Voordat we actief online marketing inzetten zullen we vrijwel altijd uw website onder de loep nemen. Uw website of webshop moet voldoende uitnodigend zijn voor een klant om contact op te nemen.
Bij de start van uw online marketing onderzoeken wij hoe uw huidige website presteert en of die voldoet aan de eisen voor een succesvolle online marketingcampagne.

Online Marketing campagnes

Bazoon bedenkt, ontwikkelt en optimaliseert online marketingcampagnes die bijdragen aan het realiseren van uw ambities.

We ontwikkelen de online media strategie & planning, het creatieve concept en alle benodigde online media.
We zorgen voor de inzet, de optimalisatie, continue meting, analyse en bijsturing om het beste te halen rendement uit uw online marketing activiteiten.

SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat de website op basis van vooraf bepaalde zoektermen in de top te vinden is via zoekmachines als Google, Bing en Yahoo!

Dat is tegenwoordig van groot belang. Dat gaat niet vanzelf.
Om dit te bereiken kun je de hulp gebruiken van specialisten. Dat is zeker het geval wanneer de (online) concurrentie hevig is in de branche waarin u actief bent.

Door uw website op zorgvuldige wijze te optimaliseren met de zoektermen waarop de doelgroep zoekt, bezorgt Bazoon uw website een toppositie in de organische zoekmachineresultaten.

SEA – Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren (SEA) kunt u zeer gericht uw doelgroep bereiken. Dat u kunt adverteren in zoekmachines zoals via Google Adwords, weet je waarschijnlijk al. Om hiermee maximaal resultaat te bereiken vraagt specialistische kennis en ervaring.

Bazoon maakt alle resultaten meetbaar. We gaan inventief en gestructureerd met uw online advertentiebudget om. Met als resultaat meer rendement op en extra leads.
Wij implementeren de campagnes en blijven deze continu optimaliseren.

In het verlengde van de SEA-campagnes maken we tevens bijpassende landingpages, zodat u via de advertenties niet alleen bezoekers krijgt maar deze ook weet te converteren naar concrete leads.

Email Marketing voor direct bereik

Door uw doelgroep gericht via email te benaderen, kun u de verkoop stimuleren en de relatie met uw klanten versterken.
Met email marketing benadert u uw doelgroep gericht en persoonlijk. Met als gevolg een hoge respons.

U moet email marketing wel op een goede manier inzetten. Dankzij de kennis en ervaring van de specialisten van Bazoon haalt u meer rendement uit uw email marketing campagnes.
Dit gaat verder dan alleen digitale nieuwsbrieven.

Social Media Marketing voor breed bereik

Social media is een ideale manier om uw bedrijf op een menselijke manier onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen. Sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter en LinkedIn, maar ook YouTube, Google+ en Instagram zijn bekende social media.

Direct contact leggen en informatie delen met anderen, daar gaat het bij Social Media Marketing om.
Bazoon heeft specialisten in huis die kunnen meedenken over uw social mediastrategie. Samen geven we uw bedrijf een gezicht. Zo kweekt u goodwill met een maximaal rendement.

Blog Marketing – Content Marketing in de praktijk gebracht

Een blog geeft uw bedrijf een stem en maakt het laagdrempeliger, toegankelijker en geloofwaardiger. Blog marketing wordt daardoor steeds belangrijker.  U demonstreert uw kennis en kunde als bedrijf en tegelijk bent u in staat om veel meer online bezoekers aan te trekken.

Zoekmachine optimalisatie is een aangenaam bijkomend resultaat van bloggen. Zoekmachines weten blogartikelen goed te vinden.
Een blog in aanvulling op uw website zorgt er dan ook voor dat je beter scoort bij zoekmachines. Zo krijgt u extra bezoekers en potentiële klanten.

Facebook/LinkedIn Adverteren

Facebook en/of LinkedIn adverteren is één van de populaire mogelijkheden om te adverteren op het internet.

Uitstekende kanalen waar u een gerichte groep mensen of juist een heel groot publiek bereikt.
Met name wanneer u consumenten wilt bereiken is adverteren op Facebook een optie om serieus te overwegen.
LinkedIn is vooral geschikt voor B2B Marketing.